Tarot - portti sisimpään opaskirja

Tarot - portti sisimpään opaskirja

21,00 €
sis. 10 % ALV
Tutustu itseesi tarotkorttien avulla. Tarotkorteissa on paljon sellaista tietoa ja viisautta, joka on meissä kaikissa, mutta josta emme ole tietoisia.

Tutustu itseesi tarotkorttien avulla. Tarotkorteissa on paljon sellaista tietoa ja viisautta, joka on meissä kaikissa, mutta josta emme välttämättä ole tietoisia. Tarotkortit ovat kuin sisäisiä karttoja, joiden avulla voimme oppia paremmin tiedostamaan piilevät voimavaramme. Tarotkorteista voimme katsoa neuvoja joko itsellemme tai toiselle ihmiselle, 

Jokainen meistä voi itsenäisesti oppia käyttämään tarot-kortteja. Voimme saada tarotkorteista ystävän, joka auttaa meitä selkiyttämään omaa tilaamme, ratkaisemaan käytännön ongelmia, kasvamaan ihmisenä ja kohottamaan tietoisuutemme tasoa. Tarotkorttien elämänviisautta ovat käyttäneet hyväkseen myös monet suuret filosofit ja historian merkkihenkilöt. 

Tämä kirja sisältää Arthur E. Waiten kehittämien Rider-tarotkorttien kuvat. Se soveltuu kuitenkin käytettäväksi useimpien klassista järjestelmää seuraavien tarotkorttien kanssa. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Portti sisismpään- kirja
Samankaltaisia tuotteita