Pyöreä savukvartsi 4 mm

Pyöreä savukvartsi 4 mm

9,30 €
sis. 24 % ALV
Sileäpintainen pyöreä savukvartsi, jonka koko on noin 3,5 mm. Helmen reikä on hyvin pieni.

Kauniita pieniä pyöreitä sileäpintaisia savukvatsi kivihelmiä nauhassa. Savukvartsien koko on noin 3,5 mm, reikä on hyvin pieni. Yhdessä nauhassa on noin 122 kappaletta savukvartseja. Savukvartsi on piidioksidekide (SiO2), jonka vähäiset rautaepäpuhtaudet antavat sille sen värin. Kivihelmet myydään nauhoittain ja yhden nauhan hinta on 9.30 €.

Savukvartsin vaikutukset kiviterapiassa.(Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Savukvartsi on runsauden ja hyvän onnen kivi, se tuo ilon ja positiivisuuden elämäämme.Elämä kantaa, vaikka emme tiedä mitä tulevat päivät tuovat mukanaan.Kiven vaikutuksen uskotaan maadoittavan ja tasapainottavan kehoamme.Kiven uskotaan myös lisäävän luovuutta ja auttavan meitä keskittymäänSavukvartsi auttaa meitä organisoimaan, priorisoimaan tarpeemme ja auttaa meitä saavuttamaan uratavoitteemme.

Fyysisellä tasolla savukvartsi on avuksi alavatsaan, lantion seutuun ja jalkoihin liittyvissä ongelmissa.Kiven sanotaan tuovan helpotuksen myös kramppeihin, suonenvetoihin ja kivuliaisiin kuukautisiin.Savukvartsin uskotaa myös vahvistavan selkää ja hermoja.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: IJ-savukvartsi