Onyx hopeaa pyramidi malli
Loppunut

Onyx hopeaa pyramidi malli

35,00 €
sis. 24 % ALV
Pyramidi mallinen korvis, jossa on yhteensä 6 pisaran mallista onyxia hopea taustalla. Korvikset ovat näyttävät, mutta kevyet. Kaikki metalliosat ovat hopeaa
Loppunut

Pyramidi mallinen korvis, jossa on yhteensä 6 pisaran mallista onyksi kiveä hopea taustalla. Korvikset ovat näyttävät, mutta kevyet. Kaikki metalliosat ovat hopeaa. Korviksien korkeus on noin 4,5 cm koukun yläosasta ja levein kohta on noin 2,2 cm. 

Onyksin vaikutuksen kiviterapiassa.
Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Onyks on sitkeyden antaja. Kun elämässämme ajaudumme tilanteeseen,  jossa koemme kovaa fyysistä tai psyykkistä kuormitus, onyksin uskotaan tuovan meille lisää kestävyyttä. Onyx auttaa päästämään irti pelosta, joka on negatiivisen ajatusmallimme tulos. Onyksi myös lisää itsekuriamme ja auttaa meitä saattamaan asiat loppuun saakka. Kivi auttaa meitä kuulemaan oman sisäisen äänemme, varsinkin silloin kun olemme ajautumassa elämässämme väärälle polulle. Onyksin kerrotaankin olevan parhaimpia kiviä keskittymiseen ja ajatteluun. Kivi herkistääkin meitä kuulemaan omantuntunnon äänen. Joskus on hyvä myös ymmärtää se, että aina asiat eivät mene kuten haluaisimme.  Onyksi on juurichakran kivi. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: onyksikorvis pyramidi