Onyks rannekoru hopeaa
Loppunut

Onyks rannekoru hopeaa

30,00 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs rannekoru noin 6 mm pyöreistä, sileistä onyksi kivihelmistä. Rannekorun pituus on 19 cm ja sen lisäksi siinä on 3 cm hopeinen jatkoketju.
Loppunut

Tyylikäs rannekoru noin 6 mm pyöreistä, sileistä onyksi kivihelmistä. Rannekorun pituus on 19 cm ja sen lisäksi siinä on 3 cm hopeinen jatkoketju. Ketjun avulla pysty säätämään rannekorun pituutta. Rannekorun kaikki metalliosat ovat 925 sterlinghopeaa. 

Onyksin vaikutuksen kiviterapiassa.
Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Onyks on sitkeyden antaja. Kun elämässämme ajaudumme tilanteeseen,  jossa koemme kovaa fyysistä tai psyykkistä kuormitus, onyksin uskotaan tuovan meille lisää kestävyyttä. Onyx auttaa päästämään irti pelosta, joka on negatiivisen ajatusmallimme tulos. Onyksi myös lisää itsekuriamme ja auttaa meitä saattamaan asiat loppuun saakka. Kivi auttaa meitä kuulemaan oman sisäisen äänemme, varsinkin silloin kun olemme ajautumassa elämässämme väärälle polulle. Onyksin kerrotaankin olevan parhaimpia kiviä keskittymiseen ja ajatteluun. Kivi herkistääkin meitä kuulemaan omantuntunnon äänen. Joskus on hyvä myös ymmärtää se, että aina asiat eivät mene kuten haluaisimme.  Onyksi on juurichakran kivi. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Onyx rannekoru