Fluoriitti rannekoru hopeaa
Loppunut

Fluoriitti rannekoru hopeaa

30,00 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs rannekoru noin 6 mm pyöreistä, sileistä fluoriitti kivihelmistä. Rannekorun pituus on 19 cm ja sen lisäksi siinä on 3 cm hopeinen jatkoketju.
Loppunut

Tyylikäs rannekoru noin 6 mm pyöreistä, sileistä fluoriitti kivihelmistä. Rannekorun pituus on 19 cm ja sen lisäksi siinä on 3 cm hopeinen jatkoketju. Ketjun avulla pysty säätämään rannekorun pituutta. Rannekorun kaikki metalliosat ovat 925 sterlinghopeaa. 

Fluoriitin vaikutuksen kiviterapiassa.
Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Fluoriitti on järjestelmällisyyden ja loogisen ajattelun kivi. Fluoriitin kerrotaan vahvistavan loogista ajattelua ja kaikkea järjestelmällisyyttä. Kiven sanotaankin auttavan sydänsuruihin. Se suojaa myös energiasiepoilta ja henkilöiltä, jotka tuovat mukanaan negatiivista energiaa. Koska kivi on ajattelun kivi, se soveltuu hyvin opiskelijoille auttaen uuden oppimisessa. Fluoriittiin uskotaan tuovan mukanaan uusia mahdollisuuksia ja iloisia uutisia. Tämän vuoksi motivaatio on korkealla ja pystymme keskittymään tavoitteisiin. Fluoriitti on hyvä tunteiden tasapainottaja stressaavissa tilanteissa. On syytä muistaa, että asiat eivät mene elämässä aina haluamallamme tavalla ja elämään kuuluu myös epäonnistumisia. Epäonnistumiset kasvattavat meitä ihmisinä. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: fluoriitti rannekoru