Ametisti pisarakorvikset turmaliinikivillä

Ametisti pisarakorvikset turmaliinikivillä

28,00 €
sis. 24 % ALV
Pisaran malliset ametistikorvikset, joissa turmaliini kivet kehystävät ametistia. Kaikki metalliosat ovat 925 sterlinghopeaa.

Pisaran malliset ametistikorvikset, joissa turmaliini kivet kehystävät ametistia. Kaikki metalliosat ovat 925 sterlinghopeaa. Korvakorut ovat kotimaista suunnittelua ja käsityötä. 

Korviksien pituus on noin 4 cm. 

Ametistin vaikutukset kiviterapiassa

Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Ametisti on hyvin voimakas, meditatiivinen kivi. Sen kerrotaan auttavan saavuttamaan yliminän ja henkiolennot. Ametisti siis auttaa meitä saavuttamaan sisäisen rauhan olessamme levottomia ja etsiessämme vastauksia moniin vaikeisiin kysymyksiin. Ametistin sanotaan antavan myös voimia taistellessamme riippuvuuksia vastaan. Saavuttaessamme sisäisen rauhan, edes jonkinlaisen olemme vahvempia. Vahvuus auttaa taistelussamme riippuvuuksia vastaan. Ametisti on myös luovuuden kivi. Miellämme usein luovuuden suoraan johonkin taiteen lajiin maalaus, musiikki jne. Mutta luovuutta on hyvin monenlaista ja meidän ei ole syytä rajata sitä. Vaan annamme luovuuden ilmetä moninaisine piirteineen ja nautimme siitä. Usein kiireisinä aikoina tukahdutamme luovuutemme. Kun voimme rauhoittua ja päästää hetkeksi irti kaikesta muusta, luovuutemme alkaa palata. Heräämme näkemään asiat taas toisessa valossa. Ollessamme valmiita antamaan luovuudelle tilaa alkaa tapahtua muutos. Luovuus ja sisäinen rauha tukevat toisiaan ja alamme saavuttamaan tasapainoa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: ametistipisara turmaliinilla