Ametisti nappikorvikset salmiakki mallinen kivi

Ametisti nappikorvikset salmiakki mallinen kivi

32,00 €
sis. 24 % ALV
Ametisti nappikorvikset jossa salmiakin muotoiset kivet. Kaikki metalliosat ovat 925 sterlinghopeaa, joka on yleisin hopean seos.

Ametisti nappikorvikset jossa salmiakin malliset kivet. Kaikki metalliosat ovat sterlinghopeaa (925).  Korviksien pituus on noin 23 mm. Ametistien koko on noin 10x10 mm.  Koru on kotimaista käsityötä.

Ametistin vaikutukset kiviterapiassa
Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Ametisti on hyvin voimakas, meditatiivinen kivi. Sen kerrotaan auttavan saavuttamaan yliminän ja henkiolennot. Ametisti siis auttaa meitä saavuttamaan sisäisen rauhan olessamme levottomia ja etsiessämme vastauksia moniin vaikeisiin kysymyksiin. Ametistin sanotaan antavan myös voimia taistellessamme riippuvuuksia vastaan. Saavuttaessamme sisäisen rauhan, edes jonkinlaisen olemme vahvempia. Vahvuus auttaa taistelussamme riippuvuuksia vastaan. Ametisti on myös luovuuden kivi. Miellämme usein luovuuden suoraan johonkin taiteen lajiin maalaus, musiikki jne. Mutta luovuutta on hyvin monenlaista ja meidän ei ole syytä rajata sitä. Vaan annamme luovuuden ilmetä moninaisine piirteineen ja nautimme siitä. Usein kiireisinä aikoina tukahdutamme luovuutemme. Kun voimme rauhoittua ja päästää hetkeksi irti kaikesta muusta, luovuutemme alkaa palata. Heräämme näkemään asiat taas toisessa valossa. Ollessamme valmiita antamaan luovuudelle tilaa alkaa tapahtua muutos. Luovuus ja sisäinen rauha tukevat toisiaan ja alamme saavuttamaan tasapainoa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: IJ-ame-hiottu-korv